Ρεβέκκα Πιτσίκα

CEO PfB Group - N2Growth Managing Partner

Μετά από μια μεγάλη πορεία ως στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες, το 2007 ίδρυσε την People for Business, παρέχοντας λύσεις ανθρώπινου δυναμικού, με εξειδίκευση στον εταιρικό μετασχηματισμό, στην επιλογή, στην αξιολόγηση και στην ανάπτυξη στελεχών.
To 2022 προχώρησε στην ίδρυση της PfB Group, κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκονται πλέον η People for Business, η N2Growth Greece και η Extra Mile. Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με τον ρόλο της ως CEO, PfB Group, έχει αναλάβει και τον ρόλο του Managing Partner της N2Growth στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας America’s Best Executive Recruiting Companies κι έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε επιλογή Board Members και C Suite Στελεχών, καθώς και λύσεις Board Effectiveness.
Με ρυθμούς ανάπτυξης που την τελευταία διετία είναι σταθερά διψήφιος, η People for Business είναι πλέον μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των στρατηγικών λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.
Παράλληλα, από τον Ιανουάριο του 2022 είναι Σύμβουλος της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Κυβέρνησης.